3 år – 30 procent – behandlinger

30 procent og hvad det betyder for dig

I november er det 3 år siden jeg åbnede på Kallerupvej i odense. Og sikke 3 år !

Mest op af bakke – nedlukning.. så åbne op igen… inflation… prisstigninger osv. 

Og for mange situationer- nødvendigt at finde en “ny normal” I forhold til hverdagsrytmer, arbejdsliv- og vaner, købsmønstre, osv, osv.

Jeg flyttede godt inde i nedlukningen –  mange sagde.. det kan du ikke mene !!

Flyttede fra en mindre by til en større- ukendt i den nye by- uden mulighed for at kunne åbne på traditionel vis.  Arbejder med ret nye ting, Uden et stort markedsførings budget – osv, osv, osv… 

Jeg gjorde det alligevel

Og det har været pænt op af bakke især i begyndelsen 

Men har jeg fortrudt?

– nej på ingen måde.

Jeg havde mange planer, ideer og muligheder  Og viljen til at tilpasse mig en situation der var umulig at forudsige.

Jeg havde mange, mange drømme om kreative kurser men pga nedlukning, mit eget helbred og også de patienter der kom (og stadig kommer her) har hensynet overordnet været til smittefare.

Og den behandlingsmæssige del af mit arbejde.

Så jeg havde patienter på klinikken som kom her trygt fordi der er to rum der kan lukkes helt af. Og vi kan nemt tale gennem glasdør. 

Jeg  begyndte straks at udarbejde digitale behandligsplaner. Forbedre min KOMBI Teknik til digitalt materiale.

Og online kurser der blev del af  KOMBI konceptet  og der er kommet mange nye  behandlinger til.

Og nye klienter og følgere.. og jeg vil gerne sige;

TAK for den tillid og åbenhed jeg har mødt. 

3 år der bare er fløjet afsted.

og derfor skal det fejres med 30 procent rabat på mange ting her i butikken – det betyder at du kan spare rigtig mange penge.

Nup dig en kop kaffe og tag dig tid til at kigge dig lidt omkring- jeg har jo de 3 år set et tydeligt mønster i det der oftest er behov for, derfor har jeg tilladt mig at lave nogle pakker. Passer de ikke til dig kontakt mig så finder vi det rigtige til dig. 

Klik på linket herunder for det du er interesseret i.

Da alle  tilbud  er særtilbud vil det også være lidt anderledes forhold i købsprocessen  –  dette skyldes at den normale automatik er sat ud af spillet og jeg skal gøre det manuelt bla kursus adgang. Så jeg vil bede dig være lidt tålmodig. Jeg vender tilbage tid dig så snart det er muligt – senest dagen efter dit køb. 

Behandlinger

Mine behandlinger er udviklet ud fra KOMBI Teknikken  som er min egen metode (fra 1991, efter katastrofal rygoperation) til at udholde mangeartede kroniske smerter og stresstilstande. Udviklet og testet gennem mange år, og udviklet til et større koncept, dels  i takt med min faglige viden er vokset. ( Se evt mere på siden “OM”) Og dels som jeg har fået erfaringer og data fra andre brugere.

Se mere her

link til de forskellige behandlinger;

https://www.ifim.online/velkommen-til-behandlinger-3-aar-30/

Klik på de forskellige undersider

Kurser på værkstedet

Eksempelvis; akrylmaling – smykker – tyvek – mosaik -. broderi – tufting – Mixed media –  skulpturer – og mange andre emner er på vej. Skriv gerne forslag til nye emner!

Værkstedet er stort, lyst, handicapvenligt og med masser af plads så alle kan have hver sit arbejdsrum men også med masser af samlingspunkt og hygge.

Ofte starter vi med lidt åndedræt og  nervesystems regulering og nyder effekten af at hverdagens travlhed og stress glider ud i baggrunden så glæden ved at være kreativ bliver stærkere. 

Link til kurser her

https://www.ifim.online/3-aar-30-kurser-paa-vaerkstedet-2/

 

Klik dig ind på undersiderne og se de forskellige kurser 

Bestillings opgaver - kaffemøde på galleriet

Lyst til unika kunst eller håndværk ?

eller speciel gave? 

Eller lyst til et kursus hvor du eller familien arbejder sammen ? 

Kontakt for muligheder ; rise@houens.dk eller 30218581

Coaching

Jeg har også 3 coachuddannelser

Art Therapy Coach 

N.L.P. coach

Selvsabotage coach

– alle 3 med specialer i hvordan vi bryder begrænsende overbevisninger, det der kan holde os tilbage. Viden der gør vi kan frigøre os, eksempelvis  fra barndommens overgreb, mobning, skyld, skam osv…

Yderst effektive metoder – kreativitet, som videnskaben også beviser er sundt !

N.L.P.  som står for Neuro lingvistic programming – mega kort sagt; Vi gennemågr ældre erfaringer, tager dem op til analyse og vurdering og planlægger vores fremtidige adfærd ud fra bevidste valg. NLP er yderst effektiv  resoursetænkning

Jeg er også en af de første examinerede selvsabotage coaches. 

Selvsabotage kender vi alle – til en vis grad. For nogle  har det taget overhånd.

Overdreven selvsabotage er en genkendelig tænke og føle måde vi arbejder med  og erstatter. 

-kommmer !

For virksomheder

Eksempler;

Kunst udsmykning med fradragsordning

Programmer til ansatte der;

  – Forebyg stress, eller hjælp efter et sygefravær.

-Optimer hverdagens energi, 

Få et lille program der hjælper den enkelte til at regulere sit eget nervesystem og gør dermed arbejdsmiljøet mere venligt,  trygt, tillidsfuldt – regulerede nervesystemer smitter med ro , tillid, kreativitet, initiativ, osv

Faglige workshops ; eks  autisme hvis I arbejder med autisme  ramte, sårbare borgere med  lavt selvværd, lær at bruge dit eget nervesystem til at “smitte” med/ skaffe tryghed og tillid.

Kontakt for mere information;

rise@houens. eller ring på 30218581

Spørgsmål og svar

Ja i denne periode hvor vi fejrer 3 år er der særlige tilbud og vilkår på næsten alt. Og de gælder kun denne periode

Det kan du gøre ja. Men her der det så at almindelige vilkår  er ændret lidt eksempelvis hvis du køber online kursus. NU – er den normale automatik sat lidt ud af drift fordi jeg selv skal ordne nogle ting. 

Hvis du køber online kursus via platform og IKKE køber pakken her gælder normale vilkår og så får du straks adgang osv.

Når jeg skal gøre det manuelt kan det tage lidt tid – men normalt plejer jeg at kunne svare senest et par timer efter dit køb. Eller om aftenen .

 

Du kan også kontakte mig og få en samtale hvor vi aftaler dit forløb og hvor jeg så sender dig et link  og så betaler du med kort via dette. 

Godt og vigtigt spørgsmål 😉 Du får online kurset som er det samme i alle køb. MEN i pakkeløsningen får du helt individuelt tilrettelagt behandlingsplan ud fra din situation.  I de konsultationer du får snakker vi om dine udfordringer og det vil selvfølgelig indgå i den behandlingsplan jeg udarbejder  til  dig

JA det kan du. I løbet af de 3 år der er gået kan jeg se en stor del af min bedste målgruppe også er ramt på økonomi. Derfor er der mulighed for at du kan få ratebetaling – selv med de her 30 % rabat. Det er mit ønske at alle skal kunne få hjælp og jeg håber det så vil vær emuligt for alle . Det vigtigste er at vi  taler om det. Så kan vi lægge en plan der holder så der kommer ro på din behandling. 

JA det kan du – sagtens ! Vi aftaler det  så det e er bedst for dig.  

Ja det er der bestemt. Så det vil være en god ide at bestemme sig på workshoppen eller straks efter

Bla kan du, hvis vi kan tale om dine forhold under workshoppen (jeg har bla haft ægtepar eller mor og datter sammen, der kan vi tale om private forhold. Det kan vi ikke  hvis deltagerne på en workshop ikke kender hinanden. I så fald kan vi kun tale generelle emner. Men ja hvis der på eller straks efter workshoppen aftales behandling kan jeg straks lægge plan. Dvs – oven i de 30 % sparer en konsultation- den konsultation jeg skal bruge  for at lære dig og din situation at kende. så jeg kan lægge en skræddersyet behandlingsplan  til dig.